Tattoo Artist

Mike Woerlee

Mike is een tattoo artiest bij wie je je snel thuis voelt. Voornamelijk bekend om zijn scherpe gedetailleerde black en grey tatoeages, werkt hij vanuit onze studio op Texel. Zijn tattoos spreken voor zich, en door zijn verzadiging, details, zachte overgangen en scherpe lijnen zijn zijn tattoos ronduit indrukwekkend.

Tattoo Artist

Chaz Schoelitsz

Chaz is een allround tattoo artiest waar netjes werk afleveren op de eerste plaats staat. Zijn passies liggen voornamelijk bij de stijlen old school, new school én dotwork. Ook voor fine-line ben je bij Chaz aan het juiste adres. Zijn droge Brabantse humor krijg je er gratis bij.
Piercing Artist - Handpoke Artist - Tattoo Apprentice

Sara Gonzalez

SARA IS MOMENTEEL VOOR LANGERE TIJD IN HET BUITENLAND, HET IS NU NIET MOGELIJK EEN AFSPRAAK MET HAAR IN TE PLANNEN.

Sara is een piercester met veel ervaring en kennis. Geschoold in een grote shop in Keulen is ze via Amsterdam op Texel terecht gekomen. Naast piercen houdt Sara zich ook bezig met het zetten van handpoke tattoos, en is ze bij ons in de leer voor machine tatoeëren.

Allround Barber - Laser Practitioner

Jennifer Woerlee

Jennifer is een allround barbier en staat lokaal bekend om haar kwaliteit, aandacht en oog voor detail, zodat je altijd tot in de puntjes verzorgd de deur uit gaat.

Jennifer is ook professioneel laserbehandelaar voor het lichter maken en verwijderen van tatoeages. Hierbij gebruikt ze onze hoogwaardige medische Picosecond laser, voor het best mogelijke resultaat.

Tattoo Artist

Laura Hromjakova

Laura is een allround tatoeëerder uit Slowakije, wonend en werkend in Nederland. Haar favoriete stijl om te tatoeëren is horror-realisme, maar aarzel niet om haar naar andere stijlen te vragen!

Barber Apprentice

Um Buarapha

Nadat Um zijn opleiding heeft voltooid bij de Barberschool in Amsterdam, is hij bij ons in de shop komen werken. Momenteel doet hij alleen herenkapsels, strakke fades, tapers en contouren.