Laser behandeling

Het kan zijn dat je niet blij bent met een tatoeage en in dat geval merk je hoe permanent ze zijn. Je cover up opties zijn vaak beperkt en veel tatoeëerders staan er niet om te springen. Een andere optie die de mogelijkheden tegenwoordig aanzienlijk vergroot, zijn laser behandelingen.

Bij Bring It On Tattoo bieden wij professionele laser behandelingen aan ten behoeve van het verwijderen of lichter maken van je ongewenste tatoeages.

Picolaser

Wij werken met de HPL Picolaser-1, een zeer hoogwaardige Picosecond laser.

Deze laser is de nieuwe esthetische en medische technologie ten behoeve van het verwijderen van tatoeages. De Picosecond laser heeft een kortere puls duur dan een traditionele laser. Het tast de normale huid niet aan en pakt het te behandelen weefsel krachtig aan. De Picosecond laser maak de behandeltijd aanzienlijk korter dan traditionele lasers met een beter en veiliger resultaat.
De zeer korte maar krachtige pulsen dringen direct door het opperhuidweefsel naar de diepere huidlagen om de inkt of pigment af te breken om vervolgens geabsorbeerd en geleidelijk afgevoerd te worden door witte bloedcellen genaamd macrofagen.

Kosten

In tegenstelling tot veel andere aanbieders berekenen wij de “prijs per behandeling” niet aan de hand van het aantal cm2 van je tattoo, maar aan de hand van hoe lang wij met jou bezig denken te zijn. Dat maakt de laser behandeling bij ons zeer voordelig ten opzichte van andere aanbieders.

Ben jij benieuwd wat wij voor jou en je ongewenste tatoeage kunnen betekenen? Stuur dan een bericht naar facebookpagina “Bring it on tattoo”, email naar bring.it.on@outlook.com, of vul het formulier in op de contact pagina.

Dan kunnen wij je persoonlijk adviseren over de mogelijkheden, het aantal behandelingen, en de prijs per sessie.