Tattoo Artist

Mike Woerlee

Mike is een tattoo artiest bij wie je je snel thuis voelt. Voornamelijk bekend om zijn scherpe gedetailleerde black en grey tatoeages, werkt hij vanuit onze studio op Texel. Zijn tattoos spreken voor zich, en door zijn verzadiging, details, zachte overgangen en scherpe lijnen zijn z’n tattoos ronduit indrukwekkend.

Zou je graag je tattoo door Mike willen laten zetten, lees dan de onderstaande voorwaarden zorgvuldig door. Als dat voor je werkt, vul het formulier in en dien je verzoek in. Hopelijk beantwoordt dit al je vragen. 

IMG_0317

algemene voorwaarden:

Beschrijf je tattoo idee in detail, en de plek en geschatte grootte op je lichaam in het formulier hier onder. Upload 1 of 2 foto’s van de plek op je lichaam waar je de tattoo wil laten zetten.
Mike verwacht 100% artistieke vrijheid wat betreft formaat, detail en contrast van het uiteindelijke ontwerp. Uiteraard binnen de grenzen en het thema waar jullie het allebei over eens zijn. De tatoeage is gebaseerd op jouw idee, maar met Mike’s kijk erop. Dit betekent dat in de meeste gevallen Mike de referentiefoto’s zal vinden die daadwerkelijk worden gebruikt. Het is belangrijk dat het project een goede match is voor Mike, hij is erg trots op zijn werk, dus als hij niet op zijn gemak is met het idee, of hij denkt dat hij het niet met een goed resultaat uit kan voeren, zal het project helaas niet doorgaan. Artistieke vrijheid is het belangrijkst voor het beste resultaat!

Upload ook alle afbeeldingen die je als referentie wil gebruiken om het tattoo ontwerp te inspireren. Deze afbeeldingen zijn belangrijk omdat ze Mike in staat stellen de tatoeage goed te visualiseren en te ontwerpen. Houd er rekening mee dat we geen afbeeldingen van andere tatoeages als referentie gebruiken, aangezien Mike de ontwerpen van andere artiesten niet kopieert.

Het ontwerp wordt in de dagen voor je eerste afspraak gemaakt. Meestal laat Mike je het ontwerp voorafgaand aan de sessie zien, maar in sommige gevallen wordt het definitieve ontwerp op de eerste dag van je afspraak getoond. Er is ruimte voor kleine wijzigingen of verbeteringen indien gewenst, deze zullen voor de sessie worden gedaan. Onthoud dat Mike geen afbeeldingen van andere tatoeages zal gebruiken of accepteren als referentie en geen ontwerpen van andere artiesten zal kopiëren.

We zijn gevestigd in Den Burg op Texel, de exacte locatie van de studio kan je vinden onder het kopje “contact”. Wij kunnen je adviseren over de reismogelijkheden en vertrektijden van de veerboot.
De sessie begint meestal om 10:30 en eindigt tussen 17:00 en 18:00.

Zorg ervoor dat je een wettelijk identiteitsbewijs meeneemt om je leeftijd te garanderen. Wij tatoeëren geen mensen onder de 16 jaar.

Wij vragen klanten alleen te komen, bij afspraken kunnen wij geen gasten of bezoekers toelaten.

Drink de dag voor je sessie geen alcohol, zorg dat je uitgerust bent en eet een maaltijd voor je afspraak.

Zorg ervoor dat je comfortabele kleding draagt die helpt bij het tatoeëren. Als je bijvoorbeeld op je arm word getatoeëerd, is een tanktop handig. Als je je been laat tatoeëren, is het beter een korte broek te dragen. Als je naar je eigen muziek wilt luisteren of een film wilt kijken of je mobiele apparaat, zorg dan dat je een koptelefoon en je eigen oplaadkabel meeneemt.

Neem je eigen lunch, drankjes en snacks mee, vat dit niet licht op, het is belangrijk om problemen met een lage bloedsuikerspiegel te voorkomen. De studio biedt gratis limonade, koffie en thee aan.

Ben je te laat, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Indien je meer dan 15 minuten te laat bent zonder het ons te laten weten wordt de sessie geannuleerd zonder enige terugbetaling. Als je niet op komt dagen voor je afspraak, verlies je je aanbetaling.

De kosten van elk project verschillen van klant tot klant. Hoeveel sessies er nodig zijn om jouw project te voltooien hangt af van variabelen zoals huidtype, grootte en detail van de tattoo, de plaats op het lichaam en jouw pijngrens.

Afhankelijk van de hierboven genoemde variabelen schatten we:
Volledige arm/sleeve – tussen de 7 en 9 sessies.
Volledige rug/back – tussen de 7 en 12 sessies.
Volledige borst/chest – tussen de 4 en 5 sessies.
Volledige been/leg – tussen de 8 en 12 sessies.
Houd er rekening mee dat dit een geschat voorbeeld is, om je een idee te geven. Aangezien dit een artistiek project is, is er geen manier om vooraf het exacte aantal sessies te garanderen. Elk project en persoon is uniek.

Back-to-back sessies zijn mogelijk tot 3 dagen achter elkaar. Mike werkt niet meer dan 3 sessies achter elkaar om een veilig genezingsproces te garanderen.

De standaard sessie duurt ongeveer 6 uur en kost €900,- per sessie.

Voor kleinere tatoeages geldt een minimum van €250,- en dit dekt de eerste 1,5 uur werk. Als de tatoeage daarna meer tijd nodig heeft, wordt voor elk extra uur €150,- in rekening gebracht.

Mike heeft meestal een wachttijd van een paar maanden. Als je niet wilt wachten, kunnen we je inboeken voor Mike’s dichtstbijzijnde vrije dag, in dit geval is het tarief van de sessie €1800,-

Let op, deze prijzen zijn actueel en kunnen elk moment wijzigen.

Betaling voor de tattoo sessies moet onmiddellijk aan het einde van elke sessie worden gedaan. We accepteren contant geld en bankoverschrijving, als je de bankoverschrijving met een mobiel apparaat in de studio kunt doen. Contant heeft de voorkeur.

Om je afspraak vast te leggen is een aanbetaling vereist.
Voor standaardsessies wordt een aanbetaling van €250,- gevraagd.
Voor kleinere sessies wordt een aanbetaling van €100,- gevraagd.

Aanbetalingen worden niet gerestitueerd en moeten minimaal 2 weken voor je eerste afspraak contant of per bankoverschrijving worden betaald.
De aanbetaling dient om je boekingsdata te reserveren en wordt verrekend met de laatste tattoo sessie als het project meerdere sessies vereist. Als het een enkele sessie is, wordt het daarmee verrekend.

Als je door onvoorziene omstandigheden de datum van je afspraak moet wijzigen, dien je ons dit minimaal 7 dagen voor de sessie te laten weten, zodat we onze planning kunnen wijzigen. Als je de afspraak annuleert of verzet binnen 7 dagen voor de sessie verlies je je aanbetaling en is er een nieuwe aanbetaling vereist om een nieuwe afspraak te maken. Verspil je aanbetaling niet, verzet indien nodig je afspraak op tijd.

Heb je gezondheidsproblemen, aandoeningen of allergieën, laat het ons dan van tevoren weten.
Voel je je ziek, heb je koorts, of heb je griepverschijnselen, neem dan contact met ons op en verplaats je afspraak.

Door je aanbetaling te betalen, ga je akkoord met het volledige beleid hierboven en ga je er mee akkoord dat de aanbetaling om welke reden dan ook niet kan worden terugbetaald.

Het is essentieel dat je een gedetailleerde beschrijving van je idee, je referentiefoto’s en een foto van de te tatoeëren plek op je lichaam bijvoegt. Als je dit niet bijvoegt, kunnen we je project niet in behandeling nemen.

We proberen e-mails zo snel mogelijk te beantwoorden, door drukte kan het soms even duren.

Bedankt voor het lezen, accepteren en respecteren van onze algemene voorwaarden. We hopen je snel in de studio te zien.

BOEKINGSFORMULIER:

    Waar kom je vandaan?
    LokaalReizend

    Wat is je beschikbaarheid?
    FlexibelSpecifiek

    Upload je referentiefoto’s