Educatie

Wij vinden het goed en belangrijk om kennis en ervaring te delen. Waarom? Omdat we op die manier allemaal beter worden, en de tattoo industrie in zijn geheel naar een hoger niveau kunnen brengen.

Naast de wil om te delen, is het tegenwoordig ook makkelijker, met name door het brede assortiment aan online mogelijkheden.

Voor iedereen die meer wilt leren over alle aspecten van het tatoeëren, of over specifieke onderwerpen biedt Mike de volgende opties aan.

Online Advies

Online advies en coaching voor elk aspect van je werk doormiddel van één-op-één Zoom sessies.
Denk aan hulp bij je ontwerpen, materiaal keuze, werkwijze, techniek of elk ander onderwerp dat je graag zou bespreken.
Dit kan eenmalig, wekelijks, maandelijks of welke frequentie dan ook.
Groepssessies zijn bespreekbaar.

Voor meer informatie kun je mailen naar bring.it.on@outlook.com

Privé workshop

Deze workshop is alleen voor professionele tattoo artiesten. Ervaring met fysieke huid en professionele materialen zijn vereist.

In deze één-op-één Black & Grey workshop neemt Mike je mee in zijn werk proces.
Van de ontwerp fase naar het voorbereiden en plaatsen van het stencil, om vervolgens het opzetten van de werkplek en de materiaal keuze te behandelen.
Hierna volgt het daadwerkelijk tatoeëren en de technieken daarvan. Dit is mogelijk op imitatiehuid of op een model indien je deze zelf meeneemt. Denk hierbij aan het scherp zetten van lijnen, inkleuren en schaduwen strak tegen de lijnen, schaduwovergangen, verzadiging, highlights, enzovoort. Vervolgens behandelen we het verzorgen van de tattoo direct na het tatoeëren en de nazorg voor de klant.

Wil je liever een paar specifieke onderwerpen behandelen kan dat ook, geef dit van te voren aan.

De workshop duurt 1 volle dag. Lunch, snacks en drankjes zijn inbegrepen.

Voor meer informatie kun je mailen naar bring.it.on@outlook.com